چشم‌انداز، رویا، هدف

blog50
آموزش آموزش‌های توسعه فردی بلاگ توسعه فردی رایگان

چشم‌انداز، رویا، هدف

امروز میخوایم یکبار برای همیشه مفاهیم چشم انداز یا رویا و هدف رو باهم یاد بگیریم و تفاوت بین اون ها رو بدونیم…
از اونجا که خیلی ها این مفاهیم رو درست درک نکردن یا با هم اشتباه میگیرنشون لازم دیدم این پست رو براتون آماده کنم…
پس بزن بریم…

چشم انداز یا رویا، نتیجه ایه که شما نهایتا دوس دارین از تلاش هاتون بگیرین. خیلی مهمه که بدونین تحقق هدف در بلند مدت انجام میشه. ینی این امکان وجود نداره که من امروز بگم هدفم اینه که درآمدم رو طی سال آینده پنج برابر کنم…
اهداف معمولا برای ده تا پونزده سال آینده تعریف میشن. پس اگه هدفی که انتخاب کردی یکی دو ساله محقق میشه بدون اون هدف درستی نیست و کوچیکه…

اما اهداف اون موفقیت ها و دستاوردهای کوچک و تدریجی هستن که طی مسیر تحقق رویاتون بهش میرسین. اهداف معمولا برای بازه های کوتاه تر مثل شش ساله، سه ساله، دو ساله، یک ساله و … تعریف میشن…
کوهنوردی رو در نظر بگیر…
بلندترین قله همون چشم اندازه، برای رسیدن بهش باید تلاش کنی، زمان بذاری و یکسری آمادگی هارو به لحاظ جسمی و امکانات داشته باشی تا بتونی بهش برسی…
از طرفی تو مسیر فتح قله اصلی ممکنه به قله های کوچکتری برسی، این قله ها همون اهداف هستن. در واقع اهداف ایستگاه های کوچکی هستن که به ترتیب بهشون میرسی، از رسیدن به اون ها احساس رضایت میکنی چون نشونه نزدیک شدن به آخر مسیرن …

پس در انتخاب رویاهات بزرگ فکر کن، ذهن انسان هیچ محدودیتی نداره پس تا جایی که میتونی رویاهای بزرگ داشته باش. اگه رویای کوچیکی انتخاب کنی بعد از رسیدن به اون برای ادامه مسیر بی انگیزه میشی. از طرفی، خیلی مهمه که رویات رو در قالب اهداف کوچیک و منطقی بشکنی. حواست به بازه های زمانی که برای اهدافت مشخص میکنی باشه، اگه اهداف بیش از اندازه طولانی مدت انتخاب شن، زمان زیادی برای تحققشون لازمه و نرسیدن به اون باعث بی انگیزگی میشه…

پس…

در انتخاب رویاهات بزرگ فکر کن، ذهن انسان هیچ محدودیتی نداره پس تا جایی که میتونی رویاهای بزرگ داشته باش. اگه رویای کوچیکی انتخاب کنی بعد از رسیدن به اون برای ادامه مسیر بی انگیزه میشی. از طرفی، خیلی مهمه که رویات رو در قالب اهداف کوچیک و منطقی بشکنی. حواست به بازه های زمانی که برای اهدافت مشخص میکنی باشه، اگه اهداف بیش از اندازه طولانی مدت انتخاب شن، زمان زیادی برای تحققشون لازمه و نرسیدن به اون باعث بی انگیزگی میشه…​

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *